Всеки клошар да си купи винетка за улицата, по която рови

0
Срещу гениалната идея се опълчи защитникът на народа, Иван Ласкин
Срещу гениалната идея се опълчи защитникът на народа, Иван Ласкин Снимка: БУЛФОТО

Наскоро министърът на екологията Ивелина Василева предложи ровещите в боклука да получават глоба в размер на 1000 лв, припомня BIG5.

Тази идея сама по себе си е абсурдна. То е ясно, че ако човек има толкова пари в джоба, няма да влиза в кофите за буклук.

Това от скука не се прави. Срещу гениалната идея се опълчи защитникът на народа, в какъвто се превърна в последно време, актьорът Иван Ласкин.

Ето какво написа той на страницата си във фейсбук във връзка с новото супер решениe:

"Глоба до 1000 лв. за ровещите в боклука клошари! Добро начинание! Браво! Ама, аз искам да го доразвия. Предлагам всеки клошар да си закупи винетка за улицата, по която рови. В зависимост от града, дължината на улицата, броя на кофите и опасността, да ги прибира боклукчийският камион поне един път на ден.

Вместо да изгоните тази ПРОСЯШКА организирана крадлива сган, която приижда на талази, чупи пръсти и крака на децата си с цел ”състрадание на минувача”, трафиканства, краде и мрази хората, които им изкарват всичко, което те и без това крадат, някой идиот с клошари решил да се занимава. В България, уважаеми дебили, учителите не просят. Те ровят по кофите и се наричат клошари. В памет на една моя учителка...“

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари