Врачанин: Жена ми ме бие

0
Врачанин пусна молба за защита от домашно насилие от жена му до съда
Врачанин пусна молба за защита от домашно насилие от жена му до съда

Врачанин пусна молба за защита от домашно насилие от жена му до съда в града. Освен, че го тормозела физически и психически, врачанката дори си хванала любовник, твърди мъжът и в жалбата си до съдиите. Случаят бил разгледан първоначално от районния съд, който отхвърлил жалбата. Мъжът обжалвал и заплетеният семеен казус стигна втора инстанция. Там също магистратите прецениха, че няма достатъчно данни, за да се стигне до налагане на мярката за защита.

Мъжът написал в писмото си, че обект на тормоз е и малолетната му дъщеря, съобщава "Конкурент". Всичко започнало в началото на 2014 г. Няколко месеца след това двамата се разделили.

Жената взела дъщеря си с нея и отишли да живеят във Видин. Съпругът поискал да я прибере обратно, но по думите му тя му отказала. Дори му поставила условие, че първо трябва да й вземе документите от врачанското училище, в което учело детето, за да я запише във Видин и едва тогава ще може да я види.

Причината и двете съдебни инстанции да отхвърлят молбата на врачанина е, че никъде в жалбата му не присъствала конкретика относно това в какво точно се изразява упражненото над него и дъщеря му насилие./

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари