Жертвата на домашно насилие в Бобов дол иска мъжът ѝ да бъде освободен

0
Дъщеря ми е зависима от него, той я манипулира, казва майката на жертвата
Дъщеря ми е зависима от него, той я манипулира, казва майката на жертвата Видео: NOVA

Дъщеря ми е зависима от него, той я манипулира, казва майката на жертвата

Тежък случай на домашно насилие в Бобов дол, заснет от детето на жертвата. 24-часово издирване и арест последва публикуването в социалните мрежи на клип, сниман от 12-годишно момиче, в който се вижда как баща му пребива майка му.

Пред Bulgaria On Air битата жена обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя настоява мъжът ѝ да бъде освободен и е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него.

Майката на потърпевшата, която качила видеото в социалните мрежи, обясни пред NOVA, че дъщеря ѝ, е зависима от мъжа, който системно я тормозел.

Жената уточнява, че след побоя, заснет на клипа, внучката ѝ ѝ звъннала по телефона. Тя опитала да се свърже с дъщеря си, но тя не отговорила.

"Детето ми изпрати клипа и беше написала "Виж". В момента, в който отидох в жилището, зет ми беше доста агресивен. Помолих го да напусне, тъй като жилището е на дъщеря ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да разбера защо дъщеря ми не иска да подава жалба. Според мен е зависимост, той знае как да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее спокойно”, уточни майката на пострадалата.

Съвсем различна версия разказа майката на мъжа. Тя уточни, че тормоз и насилие е имало, но то не е било от мъжа към жената, а от жената към мъжа.

Случаят не е такъв, какъвто ги описват. Скарали са се, в клипа е заснето само той как е удря, но всъщност версията е, че тя му е посегнала с нож и е искала да го намушка в корема. Той никога не я е бил”, добави майката на мъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    егоисти
    Пълни егоисти са тези родители!!!! Особено майката Какъв човек ще стане това дете??? Живяло в стрес и като свидетел на насилие. Социалните къде са?
  • 5
    2
    Аноним
    Това си е болест. Убий ме - обичам те...
  • 8
    1
    mischi
    Да, много често се случва. Манипулират, заплашват жертвите или обещават, че няма да се повтори. Но детето без съмнение е в опасност и в този случай трябва да се включат социалните служби и да го изведат от тази среда докато не се потвърди, че опасността за детето е изчезнала. Защо социалните не коментират случая и никъде не се казва, какво ще предприемат за защитата на това 12-годишно дете?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари