Володимир Зеленски посети най-горещата точка на фронта

1
Президентът благодари на бойците за защитата на Украйна и им връчи награди
Президентът благодари на бойците за защитата на Украйна и им връчи награди

Президентът благодари на бойците за защитата на Украйна и им връчи награди

Украинският президент Володимир Зеленски отново посети Бахмут - най-горещата точка на фронта в момента. На разпространеното видео се вижда как той благодари на бойците за защитата на Украйна и им връчва награди.

"Падна ви се сложна съдба, историческа съдба - да защитавате нашата земя и да върнете Украйна на нашите деца. Слава на всеки, който сега води бой за Украйна! Светла памет на всички, които дадоха живота си за нашата независимост", каза Зеленски, предаде вестник СЕГА.

Зеленски изслуша доклади за оперативната обстановка и хода на бойните действия на фронта. Президентът на Украйна посети и ранени в битката за Бахмут бойци.

Бахмут е неголямо градче, в което до войната живееха около 70 000 души. Сега то е център на битката между руските и украинските войски. Градът няма никакво стратегическо значение, но Кремъл хвърли за завладяването му огромни сили. Битката тече вече седми месец. Въпреки че наемниците от частната военна компания "Вагнер" непрекъснато се хвалят как са обкръжили и превзели града, украинската армия не само успешно го защитава, но и през последните дни започна локални контраатаки. Ситуацията обаче остава сложна и двете страни дават огромни жертви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    до най-...
    „I'm the hardest from New York“ - на кое му викате Ню Йорк?!? На Трите гълъба ли?!? Кат си толкова ербап, ходи на набиеш канчето на Путин, що друг да ти върши работата?!? Аман от диванни герои!
  • -1
    14
    I'm the hardest from New York,...
    Кво се криеш ве МИШОК? Измисли си 1 никнейм и пиши с него, ша та еба в бъзливия гъз. Сложи си новата свастика Z на колата или дрехите, да те барна из града да видиш кой хохльо, кой еврогей от козяк. За тъпаците като теб ще уточня, че не искам Украйна в НАТО и няма как да стане, не я харесвам и не искам да подаряваме нищо (само срещу заплащане). Просто някой трябва да набие канчето на Путлер, че много нагъл стана.
  • 1
    13
    До bonkerz
    Филмирано си създадена ти усраинска мишко! Ай чезвай на фронта бе хохло! Имаш пълна мобилизация… недей фъфли! Върви направи едно дълбоко гърло на резака наркоман и живей 5мин на фронта боклук!
  • 1
    12
    Ванка с танка
    Руснаците са слуги на Китай ,хахаха ,карат китайски Москвичи ,а българския русофил ни учи колко е велика Русия..Вадите 54 ни на фронта...копаете дъното братушки....учете китайски подлоги на Китай.Бяхте подлоги на Монголия сега на Китайците.
  • -3
    11
    Bonkerz
    Затова губят по 500 души на ден в Бахмут, щото никой не воюва там, нали? В Бахмут участват руските: PMC Wagner, 57th separate motorized rifle brigade, 217th Airborne Regiment from the 98th Airborne Division, 137th Guards Airborne Regiment rom the 106th Airborne Division. Филмите за Роки гледал ли си? Роки играе защитно и поема множество удари, докато противника се умори, едва се задържа на краката си и остава без въздух, и в последния рунд Зеленски нокаутира Иван Драго...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари