Внезапно почина журналистът Лъчезар Цветков

0
Водещият бе един от знаковите гласове в ефира на "Хоризонт"
Водещият бе един от знаковите гласове в ефира на "Хоризонт" Снимка: Ани Петрова / БНР

Водещият бе един от знаковите гласове в ефира на "Хоризонт"

"Загубихме нашия обичан колега Лъчезар Цветков. Напусна ни внезапно, на 45 години". 

Тъжната вест съобщиха на сайта си от БНР.

"Един от знаковите гласове в ефира на "Хоризонт", с интереси към историята, културата и вечните ценности на България. Повече от 20 години от живота си Лъчо свърза с Българското национално радио - като репортер, водещ на предавания и в последните месеци с рубриката "Дела и документи", която възроди за ефира, за да припомня за великите българи", допълват от националното радио.

Поклон пред светлата му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Д-р Менгеле
    Лека му пръст на човека, ама ако не се беше *ваксинирал* можеше да поживее още. Време е за Нюрнбергски процес 2, относно тия *ваксини*, с които инжектираха наивниците!
  • 9
    1
    Онзи
    Не ви ли прави впечатление ,че напоследък много зачестиха тези внезапни смърти на млади хора ,които нямат още 50 г? Да ,първи сме в Света по сърдечно- съдови заболявания ,това е факт ,но едни "ваксини ",които хората си биеха (особено тези в медиите ,трявбаше да бъдат за пример) ,дали пък те не почнаха да дават резултат? И друго не ви ли прави впечатление - няма внезпно починали политици ! А те бяха тези ,които демонстративно си биеха "ваксини " пред камерите ! "Ваксини" ли бяха или обикновен физиологичен разтвор ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари