Внезапно почина руски депутат и енергиен шеф

0
От пресслужбата на парламента съобщиха, че кончината на 47-годишния Петрунин е в следствие на тежко и продължително боледуване
От пресслужбата на парламента съобщиха, че кончината на 47-годишния Петрунин е в следствие на тежко и продължително боледуване

47-годишния Николай Петрунин е депутат от партията на Владимир Путин

Почина високопоставен член на партията на Владимир Путин „Единна Русия” и зам.-председател на Комисията по енергетика в руската Дума. От пресслужбата на парламента съобщиха, че кончината на 47-годишния Петрунин е в следствие на тежко и продължително боледуване, съобщава „РИА Новости”. Официално не е съобщавано от какво е боледувал депутатът. Появиха спекулации, че смъртта му е в следствие от усложнение от тежък COVID-19, предаде NOVA.

През 2016 година той е избран за депутат от региона Тула. След избирането си за народен представител той напуска ръководен пост в „ПромГазСървис” – компания, която се занимава с изграждането на важни енергийни проекти, включително строежът на газопроводи.

По повод кончината на своя колега председателят на руския парламент Вячеслав Володин заяви: "Николай Юриевич беше професионалист и отговорен човек. Той се ползваше с авторитет сред колегите си. Спечели и доверието на избирателите си. Изказвам дълбоките си съболезнования на семейството и приятелите на Николай Юриевич. Мир на душата му", се посочва в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    В.П.
    Шега няма ! Или слушаш ,или ще ти се случи случка ! Това е демокрацията на Путин ! Това искат и петоколонниците в България ! А ние ги търпим !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари