Владимир Путин: Цялата планета ще плати за амбициите на Запада

9
Митът за западната социална държава се разпада
Митът за западната социална държава се разпада

Митът за западната социална държава се разпада

Президентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха.

Според Путин оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план, пише RT.

В речта си в сряда руският държавен глава заяви, че „митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада”. Нещо повече - „цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”, обяснява руският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    До16
    Забравил си към прогресивните страни да впишеш Конго, Сомалия,Сирия,Афганистан!
  • -2
    16
    На Запада
    трябва да се забрани да използва Атомни оръжия. Такива оръжия могат и трябва използват само прогресивните сили, Русия и Китай !
  • 1
    15
    Грую
    Този човек май наистина е психо болен. Дали по естествен път или не и неговата ще свърши и какво ще стане с неговата "епоха"?!
  • 0
    14
    lo6o
    Много умрели от страх тука, само като чуят "Путин" и се наакват - чудна картинка !
  • 10
    13
    До 9
    Вземи плисни две шепи водичка на дупето,да е чисто!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари