Владимир Путин: Русофобията стана оръдие в много страни в Европа

0
Президентът на Русия отправи остри нападки към Литва, Латвия и Естония
Президентът на Русия отправи остри нападки към Литва, Латвия и Естония Снимка: ЕПА / БГНЕС

Президентът на Русия отправи остри нападки към Литва, Латвия и Естония

Президентът на Русия Владимир Путин отправи остри нападки към властите в балтийските републики - Литва, Латвия и Естония, че преследват и лишават от основни права десетки хиляди хора, съобщава Ройтерс, цитирана от БНР.

Това стана при днешните чествания в Санкт Петербург на 80-ата годишнина, откакто съветската армия сложи край на нацистката блокада на тогавашния Ленинград.

"Русофобията, ксенофобията и национализмът станаха оръдие за реваншистите в много страни в Европа", каза още руският лидер, като повтори обвиненията към правителството в Украйна, че поддържа "сътрудници на нацистите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    13
    Към танка яхнал Ванка
    Абе танка,слез от Ванка стига се татрузи отгоре му.Боли го гърба момчето,с може и друго с това оръдие.Леооардов панцер е сигурррррррр
  • 6
    12
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ
    ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЗАПАД ДА СИ ВДИГАТ ДЪРМИТЕ СЪС КОЛИТЕ И ЖЕНИТЕ И ДА ОТИВАТ ТАМ ДА ЖИВЕЯТ.НИЕ БЕДНИТЕ И ПРОСТИТЕ ИЗТОЧНИ ИЛИ ПРАВОСЛАВНИ ОСТАВАМЕ ТУК ДА МРЕМ.С РУСНАКА КВИ ЩЕ ГИ ВЪРШИМ СИ Е НАША РАБОТА. НЕ Е ЛИ ДОБРЕ? АУФУДЕРЗЕН НА ЕВРОАТЛАТИЦИТЕ.
  • 7
    11
    До 9
    Търся лада седмица.Намерих,а не ми я продават.Има руски стоки много добри от всякакъв асортимент.Няма внос.Особенно козметика и лекарства,медикаменти.Доколкото знам прехваленият запад произвежда в Китай,Тайван,Филипини,Тайланд,Виетнам,Индия,Пакистан.Резултата от храненето на населението със храна и продукти внос от там /запада/е повече от видим в здравните центрове и статистика на здравните пътеки,кой от какво е болен.До 1989 г.диабет беше известен като захарна болест и беше рядко явление.Малко бяха и двойките без деца.Те това за сега.Честит преход на крадците.
  • 8
    10
    до 9
    ама ти затова ли си русофоб, щото не искаш москвич?!? :) :) :)
  • -2
    9
    До 4
    Русофилче,виждайки колко много си умен,обясни на мен,наивния, защо:русофила не иска руски телефон,лаптоп,телевизор,автомобил.Защо не ходи на почивка в Сочи,защо децата му учат и живеят в прогнилия и омразен Запад?Време е да простиш на баба си грешката на младини,че е вдигала полите при посрещане на Съветските войски на Дунава...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари