Вижте имате ли шанс за брак и с коя зодия

1
Вижте имате ли шанс за брак и с коя зодия

Всяка жена мечтае да облече бялата рокля, но астролозите съветват да не бърза, дори вече да е срещнала голямата си любов. Има значение кога точно ще се обвържете в брак според влиянието на планетите за това дали той ще е щастлив. Вижте за кои зодии е препоръчително да направят тази крачка през настоящата година и за кои е дори опасно.

Овен
Овенът е приключенски настроен и спонтанен, но дълбоко в себе си има нужда от хармонична връзка. Той иска да бъде обичан и това да му се показва по всякакъв начин. Откровен и независим, Овенът трябва да се научи да споделя в една връзка. Не го притискайте, това ще го уплаши. Вместо това играйте ролята на недостъпна.
През 2014 Овенът ще гледа на връзката си по-сериозно и може би ще реши да направи следващата стъпка. Истината е, че решението да изясни ситуацията и да отвори вратите на дома си напълно, ще бъде взето твърде спонтанно.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Телец, Лъв, Водолей, Стрелец

Телец
Телецът е романтичен, лоялен, любящ, но обсебващ и малко ревнив, когато чувства, че губи половинката си. Търси си компания и обича да си е вкъщи. Издържа на рутината и търси комфорт. Обвързва се по-сериозно, когато напълно се доверява на партньора си, но има професионална и финансова стабилност. Отделете му време, подкрепете го искрено. Телецът ще пристъпи към нещо по-сериозно, когато връзката е зряла.
2014-та е изпълнена с важни събития. Телецът ще вземе сериозни решения за обвързване и касаещи бъдещето му. Ще има изненади, но ако връзката ви се базира на солидна основа, ще направите крачка към нещо още по-значимо.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Телец, Рак, Дева, Козирог, Риби.

Близнаци
Близнаци не обича сериозното обвързване, защото ограничава действията му. Той е дързък, авантюристичен, интересен мъж, но е нестабилен, лесно пренебрегва партньора си. Обикновено се жени късно, само за да има компания, но предварително си е осигурил свобода на действие. Преди да обещае нещо, ще живее приключенски, с много секс изживявания. Дайте му свобода и не изживявайте трагично периодичните му изчезвания.
През 2014 ще подновите връзката си и ще се забавлявате. Близнаците обаче не е човек за дълга и сериозна връзка.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Лъв, Везни, Скорпион, Водолей.

Рак
Ракът иска някого до себе си, който да се грижи за него. Той обича обвързването, независимо от отговорностите. Обсебващ и ограничаващ партньора си. Постоянно търси сигурност, любов и топла прегръдка. Домът му е неговият замък. Отворете се и го допуснете емоционално, той ще ви отговори по същия начин.
Много е вероятно още в първата половина на годината да се реши да създаде семейство. Но в същото време ще има напрежение в емоционалния му живот. Предизвикателството е да запазите баланса.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Лъв, Везни, Козирог

Лъв
Лъв е щедър и отдаден на половинката си. Той се движи по свой собствен начин и иска да се зачита мнението му. За него е важно любимият човек да го разбира, да не го ограничава и да се държи с него, както подобава. Иска му се да живее в красив дом, пълен с лукс. Обича децата. Страхува се от обвързване само, ако е бил нараняван. Дръжте се е него сякаш е цар, покажете му, че той е на първо място и не го потискайте.
Лъвът ще гледа на случващото се през 2014 със сериозен поглед, ще премине през редица обстоятелства и предизвикателства. Ще преодолее всичко и през втората половина на годината ще бъде готов за задълбочаване на връзката.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Близнаци, Везни, Стрелец.

Дева
Дева е труден за връзки, не се обвързва лесно. Романтичен е, не особено страстен, но показва любовта си. Критикува всичко. Обича перфектното и ще ви се наложи да се отървете от слабостите си, да направите жертви. Обсебен е от реда и чистотата. Често живее сам в търсене на перфектната половинка. Дайте му гаранции, че ще сте до него, обичайте го и проявете загриженост в действията си.
2014-та е важна година за Дева. Той ще изживее любовта, която ще промени много неща в живота му. Вие ще откриете мъжа на живота си. Брак обаче ще обсъждате по-късно, може би в края в периода август 2015 - септември 2016.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Телец, Рак, Скорпион, Козирог.

Везни
Везни има нужда да се обвърже с партньор, който ще го накара да се чувства сигурен. Лесно се жени, лесно се разделя. Специален, иновативен, провокативен, агресивен, той привлича хората като магнит. Търси справедливост и не обича да бъде доминиран. Дълбоко в себе си иска хармония и баланс във връзките си. Взима трудни решения. С него трябва да сте дипломатични и да подхождате с финес. Не го притискайте.
През 2014 ще постигне целите си и ще постави основите на нов начин на живот. Напълно възможно е да се впусне в сериозна връзка.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей.

Скорпион
Скорпион е деен, изпълнен със страст и запомнящ се любовник. Но и ревнив, упорит, твърдоглав. Ще ви подложи на многобройни тестове преди да реши дали сте идеалната му половинка. Търси приятен и удобен живот.
Новата година ще бъде година на преход за него. Ще се изяснят ситуации и ще вземе решения как да продължи живота си. Още през първите шест месеца ще реши накъде да поеме. Зодиите, с които може би ще се обвърже: Рак, Дева, Козирог, Риби.

Стрелец
Стрелецът жертва любимите си хора. Той обича да се занимава с много неща и да пътува често. Ще се свърже само с хора със сродни интереси, еднакво темпо, авантюристични хора. Търси духовна връзка и преодолява напрежението, като постоянно е активен и много зает. Обича свободата и иска да натрупа опит преди да се обвърже сериозно. Не го плашете с разговори за брак и семейство.
През първата половина на годината няма да изпита нужда от сигурна и стабилна връзка. През втората половина ще е по-склонен да се отдаде по-сериозно на половинката си. Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Лъв, Везни, Водолей.

Козирог
Козирогът е практичен, сериозен и търси истинската любов. Иска в брака си да е емоционално удовлетворен. Иска до себе си да има партньор, с когото да се гордее, да му е верен и да създаде стабилен дом. За да го накарате да се обвърже, първо трябва да сте професионално и финансово независима. Покажете му, че имате общи цели за едно взаимно и по-добро утре.
През 2014 ще изкачи стълбите на църквата, но ако не го направи - може да сте сигурни, че сте намерили мъжа, който ще се ожени за вас.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Телец, Дева, Скорпион, Риби, Рак.

Водолей
Водолеят е независим и труден за обвързване. Във връзките си среща трудности, ако не споделяте интелектуални интереси. Търси в половинката си отражение на себе си, не прави лесно компромиси. Взима решения неочаквано. Не обича статуса. Ще се ожени, когато му дойде времето. Обича дома си и ще се грижи за децата.
Чак във втората половина на годината ще се реши на брак или по-сериозно обвързване.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Овен, Близнаци, Везни, Скорпион, Стрелец.

Риби
Риби мечтае за връзка като в приказките, влюбен е в любовта. Ако не отговаряте на представите му, може да загуби интерес. Иска партньор, който ще е способен да изпълни мечтите му. Постоянно мени настроението си, ревнив и подозрителен е. Но въпреки всичко е и романтичен, чувствителен и нежен като съпруг. Плаши се от обвързване, когато не е готов емоционално.
През първата половина на годината ще се изпълнят сексуалните му желания и ще поиска да създаде семейство.
Зодиите, с които може би ще се обвърже: Рак, Дева, Скорпион, Козирог.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари