ВИТТЕ Аутомотив с приз от „Инвеститор на годината“ 2017

0
Първо място за "ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД в категория "Инвестиция в човешки капитал"
Първо място за "ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД в категория "Инвестиция в човешки капитал"

На 27 февруари, с тържествена церемония в Централния военен клуб в град София, Българската агенция за инвестиции (БАИ) връчи наградите „Инвеститор на годината“ 2017 и отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани в България през изминалата година.

Първо място за "ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД в категория "Инвестиция в човешки капитал". Наградата бе връчена от Николина Ангелкова, Министър на туризма. От името на компанията, наградата получи Цанко Цаков от Германо-българска търговска индустриална камара, с която ВИТТЕ Аутомотив си сътрудничи успешно.

Наградата е присъдена за одобрения инвестиционен проект „Разширение на завод за производство на електронни и механични части за автомобилната индустрия – втори етап“. Планираният размер на инвестицията е над 6 000 000 евро, с очакван брой на нови работни места – над 300. Инвестицията включва капиталови разходи за производствена сграда, инсталации, производствено оборудване, линии за сглобяване, инструменти, офис оборудване и IT инвестиции (хардуер и лицензи). Новата сграда се очаква да бъде завършена и въведен в експлоатация в края на 2018 година.

Статуетката Златен бик, изработена от скулптора Сейфетин Шекеров е поредното доказателство за успешното развитие и ръководене на ВИТТЕ Аутомотив България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари