Вицепрезидентът ще посети Русе!

1
Маргарита Попова ще участва в националните чествания на 100-годишнината от Тутраканската епопея и освобождението на Добруджа
Маргарита Попова ще участва в националните чествания на 100-годишнината от Тутраканската епопея и освобождението на Добруджа

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще бъде на посещение в Русе, Тутракан, Разград и с. Садина до 6 септември, съобщиха от прессекретариата на президента.

Утре в Тутракан вицепрезидентът ще участва в националните чествания на 100-годишнината от Тутраканската епопея и освобождението на Добруджа. В 10:25 часа в Мемориалния комплекс "Военна гробница - 1916 г." Попова ще присъства на тържествена литургия и водосвет в параклис "Св. Георги Победоносец" и ще поднесе венци в памет на загиналите герои при Тутракан и във войните за Национално освобождение и обединение на България.

По-късно през деня Маргарита Попова ще посети представлението "Вълни" на представителния духов оркестър на Военноморските сили и ще присъства на тържествената заря-проверка.

На 6 септември от 10:15 часа в с. Садина вицепрезидентът ще участва в откриването на Седмия Капански събор "Здрав корен - жив дух" и ще присъства на представянето на конкурсната фолклорна програма на събора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари