Вила горя в местността "Нови Халваджи"

0
Причината за инцидента е небрежно боравене с открит огън
Причината за инцидента е небрежно боравене с открит огън

Причината за инцидента е небрежно боравене с открит огън

Пожарна безопасност и защита на населението. През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН - Русе са работили по гасенето на 5 пожара.

Пожари без материални загуби: Между 03:30 и 16:00 часа служители от РСПБЗН – Две могили са извършили дежурство с пожарна техника и са ликвидирали локални огнища, останали след възникналия горски пожар в землището на с. Батин.

От 09:53 до 11:05 часа екип от РСПБЗН-Сливо поле е ликвидирал възникнало горене в отпадъци на адрес в гр. Сливо поле.

Пожарникари от Втора РСПБЗН са потушили запалване в сухи треви и храсти на малка площ в гр. Мартен, между 12:53 и 14:10 часа

Възникнал пожар в суха трева и храсти, близо до гробищния парк в с. Бъзън, са гасили и пожарникарите от Две могили. Това е станало вечерта от 18:28 до 20:20 часа.

Пожар с преки материални загуби: Вчера за времето от 19:02 до 22:00 часа два екипа от Първа РСПБЗН са изпратени на адрес в гр. Русе, бул. „Христо Ботев“ - местност „Нови Халваджи“, заради пожар обхванал вила, суха трева и храсти. При инцидента не са пострадали хора. Горенето е ликвидирано на площ около 50 кв. м. Причината за инцидента е небрежно боравене с открит огън, тъй като през деня било извършено чистене в двора на вилата и палене на огън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари