ВиК - Русе: Ремонтните дейности по булевард "Липник" ще продължат до 23:00 часа

2
Работата на дружеството е била забавена заради бурята
Работата на дружеството е била забавена заради бурята Снимка: Dunavmost / архив

Работата на дружеството е била забавена заради бурята

От ВиК - Русе уведомяват своите потребители, че поради усложнената обстановка вследствие на силната буря, придружена с дъжд и градушка, работата по обявената направа на връзки на новоизграден главен водопроводен клон по бул. „Липник“ със съществуващи водопроводи започна по-късно от посочения час, което налага удължаване на времето за завършване. Към момента все още се работи по изграждане на връзките, като нормалното водоподаване на засегнатите абонати ще бъде възстановено до 23:00 часа днес.

Припомняме Ви, че в резултат на ремонтните дейности по бул. „Липник" в момента е нарушено водоподаването на абонатите по ул. „Иван Ведър“, магазин HomeMax и на абонатите в следните жилищни блокове в кв. „Здравец-изток“: бл. „Мануш войвода“, бл. „Индже войвода“, бл. „Чавдар войвода“, бл. „Желю войвода“, бл. „Балчо войвода“, бл. „Румяна войвода“, бл. „Сирма войвода“, бл. „Бояна войвода“ и бл. „Будапеща“.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането, допълват от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Русенец
    Управа, В и К, медии - всичко в Русе е отвратителна лъжа. Все още няма вода - сутринта в 7. 49 часа, и от В и К не знаят какво става, служителят на телефона е абсолютно неадекватен. Няма да направя коментар - това е чудовищно безхаберие и безотговорност. Съсипахте града. Неадекватни, безумни, първобитни, малоумни!!!!!
  • 8
    3
    16ri5
    Ей, боклук стана 00:15h, а все още нямяме вода. Лъжи и само лъжи. Докога, а искаш 5 лева за кубик водя. Ще ги видиш през крив макарон!
  • 12
    2
    Един изнервен потребител
    Не ви извинявам! Само болен мозък може да роди идеята да започне по-късно планираната работа при тези условия и беэ да е предупредил потребителите си! Целият град е надупчен като швейцарско сирене от гениалните управленски решения на олигофрена Савов! Вместо вода за сутрешния тоалет, да си ползва дипломата. Между другото часът е 23.20, а вода до "уважаемите потребители" все още няма!
  • 12
    1
    Град Русе на нищо вече не...
    Обяснете на хората, защо не проведоха ремонта на 01.06? Защо увеличавате времето от 17:00 на 23:00 и по-късно на 02:00 часа? Има малки деца, има болни хора, възрастни, които нямат цистерни с вода в домовете си, и имат нужди от вода за всичко? НО НИЕ СМЕ ГРАДЪТ С НАЙ-СКЪПАТА ЦЕНА НА ВОДАТА, А КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ НАСРЕЩА? Няма никой на кръстовището и никой не работи В 23:00 часа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари