Електрическо табло зее отворено на булевард “Липник“

1

Преди ремонтните дейности на ВиК то е било здраво

Електрическо табло със стандартния надпис „Не пипай! Опасно за живота“ зее за пореден ден отворено и изпочупено на бул.“Липник“ в Русе.

По време на ремонтните дейности, извършвани в района на „Ялта“ от екипа на ВиК, то беше здраво, но на следващия ден вече видът му е съвсем различен, отбелязва Русе Медиа.

Покрай таблото, което е на тротоара, минават постоянно пешеходци. Хората се притесняват, че може някой да пострада, особено деца, които от любопитство могат да бутнат кабелите вътре. За да не се случи инцидент, отговорните институции би трябвало да вземат мерки и да обезопасят таблото, казват русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари