Вежди Рашидов: Аз Пеевски съм го попържил много яко

7
Кюфтета, кебапчета и костюми "Пиер Карден" - толкова е разбирането финансовите министри за култура​, коментира Рашидов
Кюфтета, кебапчета и костюми "Пиер Карден" - толкова е разбирането финансовите министри за култура​, коментира Рашидов Снимка: БГНЕС

Кюфтета, кебапчета и костюми "Пиер Карден" - толкова е разбирането финансовите министри за култура​, коментира Рашидов

Докато министрите на финансите, защото те решават за бюджета, не започнат да спят в Народния театър, той няма да се увеличи. За тях кюфтета, кебапчета и костюми "Пиер Карден" - толкова им е разбирането за култура.

Така бившият шеф на парламента и именит скулптор Вежди Рашидов коментира бюджета за култура и скорошния протест на културните дейци и артисти срещу него.

Нещата в политиката винаги опират до едни пари. За културата винаги има пари, но от малките пера. А има, воля да дадат нямат, каза той в ефира на bTV.

Дават се пари за пенсии, за едни добавки, хората да са щастливи и доволни. В момента няма политика. Тъжно звучи, каза Рашидов. Това била и една от причините му да се оттегли от политиката.

ГЕРБ няма. Там има едни млади хора, няма ги тези, с които започнахме през 2009 г., каза още той.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, отвърна: Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл.

Аз този човек съм го обичал, той не е лишен от качества, да имаше неадекватни действия между нас, но жив и здрав да е, допълни Рашидов. И посочи, че последно го е виждал преди 5 месеца.

А на въпроса защо говори, че го е "обичал" в минало време, каза: Защото вече не.

Политиката е едно от най-големите ми разочарования, категоричен бе той.

ДПС са постоянен факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво, надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката, настоя Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като лидер на ДПС, отвърна: Що не, какъв е проблемът? Че е повече килограми. То и аз съм.

Оставете "Магнитски", това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил много яко, за разлика от мълчаливите агнета, медиите гърмяха много. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме разговор, зад тази осанка седи един умен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана депутат. Умен човек пари прави, а той поне си ги декларира, посочи Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Шибек
    Ей бастун рязан, грешката ти в политиката е че много плямпаш, афишираш и се правиш на катил. Имаш много изцепки по улиците, заведенията, паркингите и като не си изключваш микрофона. Бързо забравяш, но ние помним през годините.
  • 4
    2
    Климбо
    Плещиш глупости...справяме се дръжки...ако се спрявяхме,нямаше тази паплач сглобена да е на власт.И току някой изръси..."нашият народ е мъдър" ....
  • 9
    1
    Анализатор
    България е страна на доказани гьозбояджии,които тичат по студията да ръсят думи,нямащи нищо общо с баналната действителност.Известен на българите "родолюбец",не си пести изреченията,когато трябва да вдигне негов човек в облаците.За 34 години,нашия народ,прекрасно се справя с разликата между зърното и плявата,затова не му е необходимо,някой от някъде да го напътства.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари