Слави Трифонов: Г-н Добрев, спрете Асен Василев веднага!

33
ОТКРИТО ПИСМО ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА ОТКРИТОТО МУ ПИСМО ДО АСЕН ВАСИЛЕВ
ОТКРИТО ПИСМО ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА ОТКРИТОТО МУ ПИСМО ДО АСЕН ВАСИЛЕВ

ОТКРИТО ПИСМО ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА ОТКРИТОТО МУ ПИСМО ДО АСЕН ВАСИЛЕВ

Господин Добрев, прочетох Вашето писмо до Асен Василев. Разбира се, не надничам в чужда кореспонденция, но писмото Ви беше открито, някакси ми се наби в очите и ми е трудно да го подмина, все едно не съм го прочел. А, и нещата, за които пишете, касаят всички български граждани. Така че спокойно мога да взема отношение по тази мила и емоционална, епистоларна форма на обръщение.

В писмото си, Вие молите Асен Василев да се осъзнае по отношение на бюджета, да спре да тегли външен дълг, защото ще задлъжнеят българските деца. От текста става ясно, че според Вас, Асен Василев, когото познавате от 30 години, се е самозабравил и води държавата към финансов крах, а Вие с плачевен тон го карате да се осъзнае и да спре. Направо, като герой от турски сериал, който моли влюбената героиня да не прави необмислени, емоционални решения.

Само дето не сме в турски сериал, няма никакво значение от кога се познавате с Асен Василев, кога сте му бил приятел и кога не, защото Вие сте лицемерен за пореден път и може да спрете Асен Василев веднага. Няма нужда да му пишете открити любовни писма, просто Вашата партия трябва да спре да го подкрепя. Можехте да го спрете на два вота на недоверие, но вие гласувахте за Асен Василев. Вашата партия ГЕРБ, заедно с ДПС продължава да поддържа този човек. Вашият лидер, Бойко Борисов, заедно с Делян Пеевски са стабилната опора, благодарение на която Асен Василев може да си разиграва коня.

Така че, г-н Добрев, Вашето открито писмо трябва да е до Бойко Борисов, всъщност даже две писма - едно до Бойко, и едно до Вашия адаш Делян. И ако в тези писма сте много убедителен, лидерите на ГЕРБ и на ДПС веднага ще свалят Асен Василев от власт и той няма да може да тегли дългове и да задлъжняват българските деца.

Г-н Добрев, осъзнайте се и насочете емоционалните си, епистоларни форми на обръщение към правилните респонденти.

Слави Трифонов

П.С.

И понеже в писмото си казвате, че Асен Василев е успял да заплени хората и да убеди партийните лидери да следват неговите желания, ще Ви кажа, че Вие грешите. Мен нито ме е запленил, нито ме е убедил, а направо ме отврати и ме вбеси. И, за това веднъж вече го свалих от власт. Препоръчайте на лидерите на ГЕРБ и ДПС да направят същото.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Slavutsa
    Пе.. ал долен. Заради теб стигнахме до тук
  • -1
    7
    Янко
    Тъпчо, ще напишеш,Дилянчо съратнико крадлив ,спри Господин Асен Василев че няма да остане за крадене за нас.
  • -5
    6
    Минчо
    Кой си ти бе, мухльо. От твойте джуджета в парламента не зависи нищо.Ти си едно дълго лайно.
  • -4
    5
    Милен Икономов
    Мисля че Слави Трифонов трябва да постои още поне 500 години зад сцената. Публиката още не е пощуряла, може би повече публиката да стане на крака и да вика още, още! Публиката плаче!!!! Появява се Дивна, Крисия, Михаела Маринова, Дара и...... . Рев!
  • 28
    4
    Въпрос
    Асенчо и за чеп на зеле бе става. Някой знае ли защо ли са го сложили на този пост?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари