Вече можем да преживеем порно сцена посредством VR шлемове

0
Naughty America разпространи първата секс сцена, която може да се стриймва от споменатите VR шлемове
Naughty America разпространи първата секс сцена, която може да се стриймва от споменатите VR шлемове

Секс куклите вече имат интелект (тоест, вече можем да си комуникираме с тях), а виртуални роботи могат да правят всякакви "мръсотии" с потребителите. Е, вече съвсем официално можем да преживеем порно сцена посредством шлемовете за виртуална реалност. Нещо повече – от перспективата на порно звезда.

По същество, Naughty America разпространи първата секс сцена, която може да се стриймва от споменатите VR шлемове. Например Oculus Rift на Facebook и Samsung Gear VR. Технологията позволява на потребителите да преживеят секс тройка, като техни партньори са порно богините Ники Бенз и Жаклин Тейлър.

Превю на цялата 18+ сцена, която е добре да преживеете сами, можете да откриете тук.

Според Huffingtonpost преживяването определено е впечатляващо, макар и далеч от съвършено.

"Готино е, но и странно в същото време, защото камерата е от гледна точка на POV (поглед от очите на мъжа/жената) и не съм свикнал да имам вагина", споделя журналиста на американката медия Дейвид Мой. 

"Разполагат и с мъжка версия, но от друга страна моето тяло не е толкова мускулесто или татуирано."

Според Мой технологията наистина е революционна и самото порно поглъщащо, но все още има немалко недъзи. Например все още не се позволява свободно движение на главата и тялото на потребителя. Потребителят може да върти главата си единствено наляво и надясно.

"Бях ужасно впечатлен обаче от камината в сцената", продължава Мой.

По думите му в момента, в който започнем да си комуникираме със звездите и разхождаме свободно из стаята, съответно и погледнем камината отблизо, порното ще навлезе в изцяло нова технологична ера. Мой допълва, че времето, в които това ще бъде реалност, е буквално зад ъгъла.

"Нашите клиенти искат да преживяванията им да са възможно най-реалистични, без реалността да им пречи по какъвто и да е начин", споделя президентът на Naughty America Андрес Хронополос. 

Сцената от гледна точка на мъж и жена се предлага абсолютно безплатно в сайта на Naughty America, а пълния ѝ вариант ще бъде наличен до няколко седмици.

В един момент най-вероятно VR порно услугата ще се предлага като абонамент, който ще коства на порно любителите 8 долара на месец. 

Признаваме, става страшно...

Източник: iNEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари