Възрастна жена хвърли над 40 000 лева през терасата

0
Случаят е от София
Случаят е от София

Случаят е от София

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишен мъж за телефонна измама, при която е причинена имотна вреда на възрастна жена, предава БГНЕС.

На 12 април в столичния квартал „Бъкстон“ мъж въвел в заблуждение възрастна дама като ѝ се обадил и казал, че неин близък е в болница и тя трябва да му даде пари. Жената изхвърлила през терасата на апартамента си торбичка с 35 000 лева и 3 400 евро. Обвиняемият е бил помагач в група с още няколко души с неустановена до момента самоличност.

Мъжът е задържан за срок до 72 часа. Наблюдаващ прокурор внася искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До Русенец 1-ви
    Русенци никак не са назад по имане и xвърляне от балкони и тераси.
  • 7
    7
    Читател
    Номер-5,до днес си мислех, че простаците са изчезнали от този свят, но съм се лъгал. "Коментаторът"с гореспоменатия номер доказа,че те още са живи и са между нас!
  • 7
    6
    до запознатия
    Колегата ти писа да не се обаждаш неподготвен, а като си толкова отворен как разбра, че възрастната дама е комунистка?!? Видя и партийния билет ли, умнико наш ненагледен?!? Майка ти, баща ти, баба ти и дядо ти и те ли са комунярски дърти пенсионирани кранти цял живот крали народни пари?!? Абе, ти да не си пак оня, дето се пише „плюс-минус“?!? Как все някой друг ви е виновен за дереджето ви не проумявам!
  • -6
    5
    Запознат
    Комунист ли е , бой и ебан, за тая продажна сган!
  • -3
    4
    до „умния“ 2
    Само за протокола, когато си глупав е по-добре да си мълчиш, вземат те за умен, в момента в който си отвориш устата, простотията ти лъсва на показ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари