Васил Терзиев: Знам как сме се борили за всеки един глас

2
Новоизбраният кмет на София заяви, че не се притеснява от оспорване на изборните резултати в съда
Новоизбраният кмет на София заяви, че не се притеснява от оспорване на изборните резултати в съда Снимка: bTV / стоп кадър

Новоизбраният кмет на София заяви, че не се притеснява от оспорване на изборните резултати в съда

Нямам причини да го вярвам, тъй като знам нашият вот как е постигнат. Това каза новоизбраният кмет на София Васил Терзиев в предаването „Лице в лице“ по bTV в отговор на въпрос има ли страхове, че може да се окаже касиран кмет. Въпросът е по повод заявеното от щаба на неговия опонент на балотажа в София Ваня Григорова по-рано днес, че ще оспорват изборните резултати. „Знам, че в нашите редици не е имало купен вот. Знам как сме се борили за всеки един глас“, заяви Терзиев.

„Живеем в правова държава, в правото са си да оспорват“, коментира той. „Ние също имаме претенции към това какво се случи и на първи тур, и на втори тур“, посочи новоизбраният кмет и даде примери как е имало секции със 120 и с 84 гласа за него, а са писани нула гласа, както и секции с нула гласа за него на балотажа.

„Предизвикателства има, не е като да не помогнаха всички скандали с машини и други неща, които се случиха и да донатегнат напрежението“, каза още Васил Терзиев и допълни, че това обезверяване към изборния процес трябва да спре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    123
    Изключително долен, подмолен и противен педераст. Психично болен, естествено. Психично разстройство си е да се гъзиш за да те ръгат в задника и да лапаш пишки. Този ще наебе майката трайно на София. Данка ще ви се стори блага душичка. А, и ще има да маршируват голи педерасти с розови пера в гъзЪ по няколко пъти в годината. Честито !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари