Ваня Джаферович е новият водещ на "Сървайвър"

0
Той е единственият, извървял дългия път от участник до победител
Той е единственият, извървял дългия път от участник до победител Снимка: bTV

Той е единственият, извървял дългия път от участник до победител

Приключенското реалите Survivor се завръща в ефира на bTV от 18 февруари. 10 известни личности се изправят срещу 10 воини, а новият сезон има нов регламент и нов водещ.

Без лъскави дрехи, грим и прическа - само глад, пек, опасни животни и невиждани по мащаба си изпитания. Това очаква претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева в Доминикана.

Новият водещ е преминал през всичко – той е единственият, извървял дългия път от участник до победител. Ваня Джаферович е новият водещ на Survivor.

Преживяването Survivor няма аналог. От първото ми стъпване на плажа като участник през 2014 година досега аз живея със Survivor. Независимо дали си участник, или част от екипа се заразяваш с тази болест - тя те хваща за гушата и не те пуска. И наистина съм развълнуван от това нещо“, казва Ваня Джаферович.

Със сигурност беше дълъг пътя, никога не съм очаквал, че ще участвам в Survivor, камо ли след това и да спечеля формата, а в последствие и да получа поканата от bTV да стана водещ на дигиталните епизоди през изминалия сезон и сега - ето вече съм и водещ. Не само аз, а цялото ми семейство, ние сме семейство Survivor, така че наистина е една хубава емоция“, добави той.

За първи път в историята на Survivor България зрителите ще изживяват приключението почти едновременно с участниците и ще имат възможност да определят кой да продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Те ще взимат най-трудните и най-важните решения в играта и ще определят развоя на събитията в самата игра. Това е много важно. Това се случва за първи път в България и за първи път в един такъв формат“, посочи водещият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Румяна Пеева
    Голяма трагедия...
  • 2
    1
    Мирослав
    Голяма простотия.Джадерович водещ. Сръбско българки език УЖАССС
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари