Двама участници напуснаха "Сървайвър" завинаги

0
И двете племена осиротяха още в първите дни на риалитото
И двете племена осиротяха още в първите дни на риалитото Снимка: Survivor BG

И двете племена осиротяха още в първите дни на риалитото

Още в първите дни на риалитито го напуснаха двама от участниците. По един от всеки отбор.

Въпреки, че номинациите бяха само в племето на Войните, от играта си тръгна и човек на Известните.

Моето решение е да напусна "Сървайвър". Уважавам тялото ми, което явно все още не е готово на хигиенните навици, които имаме тук”, заяви инфлуенсърката Стефани.

Татуираната дама категорично реши да си тръгне, като още от предната вечер подготвила амулети за всеки един от съотборниците си. На прощаване тя обеща след време да си направят голямо парти на Ибиза.

В племето на Войните се очакваше отпадане на един участник, чрез гласуването зрителите определиха това да е 31-годишната Златомира Опрова, която се представя като артист.

Тя обаче пък даде последната точка за победата на Войните в последното състезание и вероятно затова блондинката не очакваше, че точно тя ще бъде посочена да напусне. Това учуди и повече от племето, като разплака друга от съотборничките - Мария.

Злати призова племето ѝ да се заеме с коалиции, защото това било единствения начин да оцелява за бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Виктор П.
    А гаджето на Томи Фюри разбрала, че той харесва Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и иска да са приятелки
  • -1
    4
    Виктор П.
    Томас Стоименов чофи каза, че си казал, че няма по сладка кукличка от Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и е нормално топ звезди баровци, да я харесват и да е единствена красавица в световен мащаб, няма втора като Принцесата!
  • -1
    3
    Виктор П.
    До Баровеца ММА боец който ревнува Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол, пич успокой се и не вдигай скандали като днешния в заведението, дето си свали масивната гривна от бяло злато и я метна на Принцесата в ръцете! Ако беше видял, колко баровци мутри се бяха събрали с последни модели автомбили около Принцесата щеше сигруно от ренвост не скандали да и вдгаш пред цялото заведение, а незнам какво!
  • 3
    2
    абе
    мърши като цяло
  • 2
    1
    Sтанко
    Страшна задница има това татуираното лайно.Пу-пу-пу! Най-големия брак са хванали тоя "сезон" като цяло.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари