Валентин Златев: Не мога да изнасям информация, но не вярвайте на слухове

0
Бившият генерален директор на „Лукойл” даде показания по аферата "Барселонагейт"
Бившият генерален директор на „Лукойл” даде показания по аферата "Барселонагейт" Видео: NOVA

Той даде показания по аферата "Барселонагейт"

Бившият генерален директор на „Лукойл” Валентин Златев отиде в Софийската градска прокуратура, за да даде показания по аферата „Барселонагейт”. На влизане в сградата той коментира, че не знае нищо по казуса, но иска да види какви въпроси ще му зададат.

Бях поканен да дам отговори като свидетел по едно отново нашумяло дело. Отговорих в рамките на своята информираност и компетентност. Надявам се да съм бил полезен”, коментира Златев, след като беше разпитан, предаде NOVA.

Относно информацията, че парите, с които е купена къщата в Барселона, са осигурени от него, той поясни: „Не мога да изнасям информация, но не вярвайте на слухове”.

Преди него свидетелски показания даде и бившата "Мис България" Ивайла Бакалова. Според шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев тя може да се окаже ключов свидетел. На влизане манекенката обяви, че е получавала заплахи, но не се страхува за живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари