Валентин Златев се разделя с международната хотелиерска верига RIU

0
Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си
Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си Снимка: iStock / Getty Images

Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си

Компанията „Тера Тур Сервиз“ ЕООД, собственик на хотелите Riu Pravets Resort в Правец и на морето - Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach, и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, преустановява досегашното си сътрудничество с международната хотелиерска верига.

Това съобщи специализираният туристически сайт TravelNews като се позова на Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на българската фирма. “Тера Тур Сервиз” е собственост на “Агрохолд” АД и се управлява от Васил Златев, баща на бившия генерален директор на “Лукойл България” Валентин Златев.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и Riu Pravets Resort - до края на 2021 г. Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си, предлагайки същото високо качество на услугите.

През следващите осемнадесет месеца ще продължим да работим по обичайния професионален начин, с отдаденост към интересите и нуждите на нашите гости и с акцент върху връщането на рентабилността след настъпилата криза, причинена от COVID-19”, каза Лъчезар Тодоров.

Партньорството на „Тера Тур Сервиз“ ЕООД и RIU SA II доведе до стабилното присъствие на марката в България. Изминалите двадесет години ще бъдат запомнени със значителен растеж и за двете компании. РИУ и “Тера Тур Сервиз” си пожелаха успех в постигането на още по-високи цели в туризма, обясни Тодоров.

Българската компания остава да работи само с един международен бранд Hyatt, под който оперира столичният хотел Hyatt Regency Sofia.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук