В неделя сутринта валежите спират, вятърът бавно ще отслабва

0
Облачността ще започне да се разкъсва, а до края на деня и да намалява
Облачността ще започне да се разкъсва, а до края на деня и да намалява Снимка: Меteo Bulgaria / Facebook

Облачността ще започне да се разкъсва, а до края на деня и да намалява

През нощта и до утре сутринта ще има валежи, по-значителни над Североизточна България и Северното Черноморие. Ще вали дъжд, в Лудогорието, западната част на Добруджа и района на Странджа валежите ще са от сняг и там ще се образува тънка снежна покривка. В тези райони по пътищата ще има условия за заледяване! Вятърът ще е много силен, в източната част на района и по Черноморието бурен от север-северозапа, информира БНР.

Утре още предиобед валежите бързо ще спрат, облачността ще започне да се разкъсва, а до края на деня и да намалява. Вятърът, обръщайки се от северозапад бавно ще отслабва. Минималните температури ще са от минус 1° до 4°, максималните от 2° до 7°. За Варна минимални температури 1°-2°, максимални 5°.

Вълнението на морето в заливите ще е 4 бала, извън тях 5-6, утре ще отслабва.

Температура на морската вода в северното крайбрежие 7°-10°, на юг 12°-14°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари