В над 40 населени места в Силистренско все още няма ток

1
Продължава работата по възстановяването на електрозахранването
Продължава работата по възстановяването на електрозахранването

Продължава работата по възстановяването на електрозахранването

В област Силистра продължава работата по възстановяването на електрозахранването, съобщиха от Областната администрация. В над 40 населени места в Силистренско все още няма ток.

Продължава и почистването на пътищата в областта. Все още има разположени контролно-пропускателни пункта при Дулово и селата Стефан Караджа и Богорово. Пътят за Добрич е отворен само за леки автомобили, а за Шумен и Русе може да се пътува без ограничения.

По данни на Областната дирекция на МВР през вчерашния ден са евакуирани са 11 души, след получени сигнали за бедстващи хора при селата Средище и Срацимир.

Вчера в общините Силистра, Ситово и Главиница бе обявено бедствено положение, а днес е неучебен ден за всички училища в областта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари