Улица в Русе стои разкопана от месец октомври

8

Образували са се големи дупки и вече е почти невъзможно да минеш с по-нисък автомобил

"Улицата пред блок Прага в кв. Здравец изток стои разкопана от края на месец Октомври. Образували са се големи дупки и вече е почти невъзможно да минеш с по-нисък автомобил. Съжалявам, че нямам снимка и на горната улица зад блок Москва, където са оставили водосточни тръби точно пред гаражите, които стоят повече от два месеца и за да можеш да си ползваш гаража по предназначение и да си паркираш автомобила в него, трябва да го правиш с 10 пъти повече маневри.", пише Деница Иванова в групата "Сигнали към Община Русе".

Целият град е разкопан безразборно, като повечето кръстовища месеци наред стоят с дупки.

Русенски зевзеци дори пуснаха мълвата, че "Ислямска държава е поела отговорност за дупките в Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Срок: 9 април 2023 г.
    Избори ' 2023 г. ще има на 10-ти април. Софийските фирми, дето разкопаха хаотично целия град Русе, Не си ли заровят дупките и Не ги ли асфалтират до изборния ден - да го духат в София - никакво гласуване от русенци!
  • 2
    8
    Пънчи,Мъги ВиК
    Дипломите си заровихме там,не ни забелязвайте - и пие семейство храним
  • 4
    7
    С кмет комунист
    Толкова. Аз ли до избрах?
  • 8
    6
    Anonimen
    И в Здравец Север е така пред блок Петър Караминчев ,повече от месец !!!!
  • 16
    5
    Относно улица Цар Калоян
    Тази улица безспорно трябва да влезе в туристическата брошура, рекламираща "управлението" на най-некадърния кмет в историята на Русе. И като всяка туристическа атракция ще има входна цена, ще се късат билетчета, а който гледа, а не плаща ще дойдат от КОРС да го приберат. А ако е по-едричък може и паяка да изпратят, да го вдигне. Наглостта на това кметуване е безгранична, искат такси за паркиране, а улиците, вкл. и паркинзите са разбити Контролните органи спят дълбок зимен сън вече 3 години.Дано поне гражданите се събудим октомври месец и почистим града от Менчовата клика - комунистически безделници, събрани от кол и въже
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари