Улесняват разполагането на преместваеми обекти в Русе

0
Публикувана е Проектонаредба относно изменение на Наредба №7
Публикувана е Проектонаредба относно изменение на Наредба №7

Публикувана е Проектонаредба относно изменение на Наредба №7

В сайта на Общински съвет – Русе може да откриете Проектонаредба относно изменение и допълнение на Наредба № 7 на Общински съвет – Русе за реда и условията за разполагане на преместваемите обекти, на рекламно-информационните и монументално-декоративни елементи, и за осъществяване на рекламната дейност на територията на Община Русе.

Всички граждани и заинтересовани лица могат да се включат по темата, като предоставят мнение, предложения и становища в срок до 12 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ...
    Че как! Ами нали затова въпросния собственик направи Милков кмет. Ако още си мислите, че партиите тук имат някакво значение... Просто става дума за определени кръгове от хора без морал и с извратена ценностна система.
  • 5
    2
    До 1
    Зависи от това,кой е собственика на обекта.
  • 7
    1
    плюс-минус
    На това заведение близо до площада при Старата поща, Библиотеката, Историческия музей и училище "Хр.Ботев", преместваем обект ли му се казва?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари