Украинско семейство с 11 деца получи помощ в Русе

8
Помощ е оказана и на многодетни семейства настанени в Бяла
Помощ е оказана и на многодетни семейства настанени в Бяла Видео: Кис 13

Близо 90 украински граждани са били подпомогнати с храна, одеяла, дрехи и хигиенни материали от даренията получени в офиса на Българския червен кръст в Русе.

Помощ е оказана и на многодетни семейства настанени в Бяла, информира телевизия Кис 13.

Храна и напитки пък са получили над 10 000 бежанци от Украйна, които минават през подкрепителните пунктове на БЧК.

Генадий и Альона са от Запорожска област. Имат 11 деца, с които са пристигнали в Русе, за да се спасят от войната. Днес получиха от БЧК всичко необходимо за многодетното си семейство и със сълзи на очи благодарят за оказаната подкрепа. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Сиса
    За такива семейства съм съгласна, но по-голямата част са богати, за които трябва да се редуцират помощите. Болшинството са с арогантно поведение. Съжалявам за положението, в което се намират, разрухата, загубата на невинни животи, но да не изпадаме в чуждопоклоничество. Нашият народ остана на Второ място , което е жалко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари