Десетки русенци се включиха във вълната на солидарност към Украйна

5
Против съм руската агресия, заяви участник в мирното шествие
Против съм руската агресия, заяви участник в мирното шествие Видео: Кис 13

Десетки се събраха на мирно шествие в подкрепа на Украйна в Русе.

Хората издигнаха плакати срещу военната агресия на Русия и развяха украински и български знамена.

Повече от месец след началото на военните действия стотици русенци излязоха на мирна демонстрация срещу войната. Те се събраха на площад "Батенберг", за да заявят своята морална подкрепа за Украйна, информира Кис 13.

В демонстрацията за мир се включи и юношеският национален отбор на Украйна по кану-каяк, който е настанен в хостела на гребната база на Община Русе.

Вижте и видеото на Нова телевизия:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    В подкрепа на Усрайна,...
    https://www.facebook.com/100059661641460/videos/303515778588352/
  • 5
    24
    До 19:
    По-скоро трябва да те е срам, че не си се стекла между краката на майка си и че баща ти не те е изхвърлил на чекия, а си се пръкнала такава голяма и продажна идиотка! И изходът за теб не е терминал 2, а през Дунав мост бегом към Усрайна, да защитаваш фашистките копелета от *лошите* руснаци! Гняс долна...
  • 4
    23
    Egosum
    Педераси и объркани идиоти.
  • 16
    22
    Spermaman
    До "срал и позьор": Заминавай ушанка, няма да липсваш на никой. А иначе какво ни била дала Русия...до 1944 България е била земеделска страна, след 1944 Русия ни построи: Хиляди километри ел. преносна мрежа, до всяка паланка. Селото на баща ми е електрифицирано 1958-ма. Хиляди километри водоснабнителна мрежа. АЕЦ с 6 ядрени реактора. Построи ни военни заводи, да можем да си правим калашниците, рпг-тата и снарядите сами. Многобройни ВЕЦ-ове, ПАВЕЦ Чаира Хиляди километри асвалтиран път, който е доста по траен от ювката на Бойко-тиквата. Болници, училища... Детски градини и Библиотеки във всяко село. Силно развито земеделие, с консервна фабрика във всяко село. Строителни войски за безделниците. Айде че ми омръзна да пиша. Нега някой краварски лизач да ни каже какво ни даде фЕС, освен че ни позволи да мием задниците на пенсионерите им.
  • -2
    21
    oooh
    Аз като умствено изостанал подкрепям Пудинг и Педерусия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари