Ученици намазаха колата на своя учителка с фекалии

0
Ученици намазаха колата на своя учителка с фекалии

Учителката по география С. И. в столичната гимназия по фризьорство и козметика "Княгиня Евдокия" дели учениците от 9 клас на умни и глупави, нарича ги малоумници, пише им забележки и ги оставя на поправителен. За това се оплакаха родители и ученици пред "Телеграф". Конфликтът започнал в началото на учебната година, когато учителката се връща от болничен и децата закъсняват за първия й час.

Напрежението ескалира, когато една от възпитаничките и съученичките й правят подписка с молба до директора за външно оценяване, защото държат на висок успех. Изпитът е проведен, но проверяващ отново е същия преподавател, а не външен оценител. Следват отново слаби оценки и тийнеджърките предприемат акция за отмъщение.

Те изпускат гумите на колата на учителката си, а след това я намазват с изпражнения. Преподавателката пуска жалба в Първо районно управление и децата са привикани в Детска педагогическа стая. Две от девойките са записани там заради обвинения в кражба.

Единственият човек, който се застъпва за класа, е класната ръководителка, която в момента е заплашена от уволнение, твърди изданието.

"Оценките им са изцяло на база незнание. Те демонстрират нежелание да слушат в часовете и неуважително поведение както към мен, така и към предмета ми", казва С. И. Тя разказва и за стреса, който е преживяла, след като е подкарала колата със спаднатите гуми.

Директорът Николай Младенов пък е категоричен, че децата си измислят и преекспонират случая.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари