Учениците ще са във ваканция от 30 октомври до 2 ноември

0
Първоначално беше предвидено да не се учи 3 дни – от 30 октомври до 1 ноември. 1 ноември, който е неучебен и неработен за учителите, е в неделя, и затова съгласно Кодекса на труда те не трябва да работят в понеделник
Първоначално беше предвидено да не се учи 3 дни – от 30 октомври до 1 ноември. 1 ноември, който е неучебен и неработен за учителите, е в неделя, и затова съгласно Кодекса на труда те не трябва да работят в понеделник Видео: bTV

Децата няма да ходят на училище от 30 октомври до 2 ноември

Есенната почивка на учениците тази година ще е 4 дни – от 30 октомври до 2 ноември. Това потвърди в интервю за bTV министърът на образованието Красимир Вълчев.

Първоначално беше предвидено да не се учи 3 дни – от 30 октомври до 1 ноември. 1 ноември, който е неучебен и неработен за учителите, е в неделя, и затова съгласно Кодекса на труда те не трябва да работят в понеделник.

След като е неработен за учителите, този ден е и неучебен за учениците“, написа в профила си във „Фейсбук“ Диян Стаматов, директор на 119 СУ в София и Председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари