Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Ученици от ПГИУ "Елиас Канети" развиват идея за фитнес център с рехабилитационна зала

8
Наименованието на проектът е "Желязна Воля"
Наименованието на проектът е "Желязна Воля"

Ние сме ученици от 11 б клас в Професионална гимназия по икономика и управление "Елиас Канети" в град Русе със специалност "Оперативно счетоводство" и в момента развиваме учебно-тренировъчно предприятие по програма.

Спрели сме се на идеята да направим фитнес център със зала за рехабилитация на хора със здравословни проблеми, свързани с мускулния тонус. Свързваме се с екипа на DunavMost за да дадем гласност на идеята си и да покажем, че новото поколение българи мисли за обществото.

Наименованието на проектът е "Айрън Уил", което на български се превежда "Желязна Воля". През месец януари 2020 г. ще представим щанд с рекламни материали, с който вярваме, че ще впечатлим лицата, които ще оценяват проекта ни. Ние имаме "желязна воля" и вярваме, че талантът е за да се показва, затова се трудим неуморно, за да се представим както подобава.

Наш ръководител е Даниела Цонева-старши-учител по икономически дисциплини.

Автор: Даниел Кирилов
(Автор: Даниел Кирилов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук