Ученик от СУ "Васил Левски" прави коремни преси благотворително

3
15-годишният Никола-Денис Ставрев, който е болен от левкемия, ще дари събраните пари на друго болно дете!
15-годишният Никола-Денис Ставрев, който е болен от левкемия, ще дари събраните пари на друго болно дете! Видео: Теодор Цветков

Ученик от СУ "Васил Левски" в Русе организира благотворителна акция, за да подкрепи болно дете.

15-годишният Никола-Денис Ставрев прави коремни преси благотворително в продължение на 4 часа. Събраните пари ще дари на 8-годишната Маринка, която се бори с тумор на мозъка.

Самият Никола е болен от левкемия, което ни кара още повече да се гордеем с него и да го подкрепяме!

"Здравейте, приятели, на 08 август ще направя кампания в помощ на Маринка. Аз ще правя 4 часа коремни преси. Събитието може да бъде наблюдавано онлайн във фейсбука ми и може да дарите от този линк ► https://bit.ly/2X3p1id . То ще се проведе в гараж на тази локация ► https://bit.ly/3f4EKUh . Ако помогнете, ще се радвам много, благодаря !!! запознайте се с историята на Маринка: тя страда от обструктивна хидроцефалия и тумор на мозъка", написа преди дни храбрият Никола във Фейсбук.

"Благодаря хора които стояха от началото до края. Благодаря и на всички останали за подкрепата. Аз направих 2497 коремни преси и събраните средства са 610 лв и всички средства ще ги дарим на Маринка. Много искам да изкажа благодарности към Teodor Cvetkov и Valentin Tsvetkov те ми предоставиха гаража си да се осъществи моята кауза. Много благодаря и на родителите си за тяхната неотлъчна подкрепа. На моя треньор, приятели и познати!", съобщи преди часове русенецът.

Снимка на Nikola-Denis Stavrev.

Желаещите да се присъединят към инициативата могат да посетят следния сайт: https://bg.helpkarma.com/  или фейсбук страницата "Заедно за Маринка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари