Убитото момче е наръгано от футболни фенове

0
Те изключват версията, според която Георги Игнатов е намерил смъртта си след спор за момиче
Те изключват версията, според която Георги Игнатов е намерил смъртта си след спор за момиче Снимка: ПИК

Съучениците на 16-годишния Георги Игнатов от Националната търговско-банкова гимназия в София са потресени от убийството на момчето. Mомчета и момичета, които учат в една смяна с Георги, го описаха като добър ученик, много кротко и спокойно момче. Класът на Георги, който е трябвало да бъде на училище днес следобед, е бил разпуснат и освободен от часовете, съобщава "24 часа". 

Според основната версия, жертвата и нападателят си пишели във "Фейсбук" и се борели за сърцето на една и съща девойка. Уговорили си среща преди обяд вчера. При нова размяна на реплики единият от тийнейджърите наръгал другия в гърдите. МВР и прокуратурата имат заподозрян за престъплението и в момента той се издирва.

Според учениците в школото на Жоро обаче, това не е възможно, защото той самият не бил споделял пред когото и да е да си е падал по някоя девойка. По думите на негови близки,  момчето, което е било фен на "Левски", е убито от ултраси на друг футболен клуб. 

Учителите разказаха, че в последните години след абитуриентските балове нещастие спохожда училището. Миналата година загинал единадесетокласник пак през юни. По нареждане на директорката журналисти не бяха допуснати на територията на училището. Гардове следяха за спазването на заповедта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари