Убийство в Пловдив

0
Мъж е застрелян, арестуваха приятелката му
Мъж е застрелян, арестуваха приятелката му Снимка: МВР

Мъж е застрелян, арестуваха приятелката му

50-годишен мъж е бил застрелян от приятелката си в дома им в жк. "Тракия" в Пловдив, съобщи TrafficNews. Престъплението е извършено тази вечер.

По първоначална информация мъжът и 23-годишната му приятелка, с която живеели заедно, се скарали. Той бил употребил солидно количество алкохол. В последствие съседите чули изстрели, а младата жена, която е от ромски произход, побягнала по стълбището.

Съседи споделят, че момичето е било в шок. По непотвърдена информация тя разказала, че приятелят ѝ се напил и изкарал газовия си пистолет. Започнал да стреля, а тя се опитала да вземе оръжието. При борбата пистолетът гръмнал, улучвайки фатално 50-годишния мъж.

На място има полиция, жената е задържана. Извършват се огледи в апартамента на жертвата, разпитват се съседи на убития. Оръжието било намерено в неговата ръка, но се работи по версия, че жената е натиснала спусъка при борбата. Няма информация дали между двамата са възниквали скандали и преди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари