Убийство на две деца и двама възрастни потресе Денвър

0
Около 20 души са станали свидетели на стрелбата
Около 20 души са станали свидетели на стрелбата

Двама възрастни и две деца са застреляни в паркинг зад зъболекарски кабинет близо до пресечката на 80-то Авеню и булевард Шеридан в квартала Уестминстър на американския град Денвър, предава местната медия The Denver Post, цитирана от Фокус.

Един заподозрян е на свобода, заяви говорителката на полицейското управление в Уестминстър Чери Шпотке. Обстоятелствата за стрелбата над жертвите са неясни. Около 20 души са станали свидетели на стрелбата.

„Всичко това е много разстройващо“, заяви Шпотке. Стрелбата се е случила около 15:00 часа местно време на паркинг в офис парка „Cedar Wood Square“. Детски зъболекарски офис се намира в офис парка. Очевидци са съобщили, че са чули множество изстрели и са видели ранени хора по улиците.

Стийв Хамилтън е заявил, че е бил в бар наблизо, когато е чул изстрели. Той е излязъл навън и е намерил мъж с няколко прострелни рани и дрехи попити в кръв. Брад Томас е заявил, че жена му е в зъболекарския кабинет и е чула изстрелите. Тя е заключена вътре и Томас заяви, че чака да бъде пусната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари