Ученик простреля двама учители в Денвър

0
Стрелбата се е случила в училище, разтърсено от чести затваряния и насилие, включително заради убийството на ученик
Стрелбата се е случила в училище, разтърсено от чести затваряния и насилие, включително заради убийството на ученик Снимка: АП

Стрелбата се е случила в училище, разтърсено от чести затваряния и насилие, включително заради убийството на ученик

Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия вчера сутринта, след като в при обиск на момчето бил намерен пистолет, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Обискът се провеждал всеки ден заради проблеми с поведението, предава БТА. 17-годишният Остин Лайл остава на свобода и полицията го издирва за опит за убийство. Единият от двамата простреляни е в критично състояние, а другият - в стабилно.

Училищните власти в Денвър, изправени пред критики заради слабата сигурност, заявиха, че ще поставят въоръжени служители всички средни училища.

Стрелбата се е случила в училище, разтърсено от чести затваряния и насилие, включително заради убийството на ученик. Това накара учениците от Източната гимназия да излязат на шествие пред Капитолия на щата Колорадо по-рано този месец. Родителите, които се събраха вчера в кампуса с 2500 ученици, обвиниха служителите, че не са направили достатъчно, за да защитят децата им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари