ТВ служител гледа стриптийз докато колежката му чете новините

0

Зрителите на новинарската вечерна емисия на BBC не можеха да повярват на очите си и бяха потресени, когато забелязаха как сътрудник в студиото най-спокойно си гледа стриптийз по един от екраните, като даже се е облегнал удобно на креслото.

По това време водещата Софи Рауорт представяше актуалните новини, но всъщност всички погледи бяха вперени на съвсем друго място, пише "Дейли Мейл", цитиран от БЛИЦ. В дъното на студиото по време на предаването можеше да бъде забелязан служител на британската телевизия как си е поставил слушалки и с удоволствие наблюдава на екрана си явно сцена от филм за възрастни, в която се вижда ясно как жена сваля съблазнително сутиена си.

49-годишната Софи Рауорт разказваше в този момент за успехите на английския национален отбор по крикет, но повечето зрители споделят, че не са запомнили и една дума след като са били шокирани от гледката в дъното на студиото до рамото на водещата.

Аудиторията на предаването е била около 3,8 млн. зрители, което дава представа за размерите на гафа. Впоследствие телевизията бе засипана с критики в мрежата като много от потребителите изразяват своето възмущение и се обръщат към шефовете на BBC да вземат мерки това да не се случва повече в бъдеще.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари