Цветлин Йовчев: Виждаме инфантилно политическо поведение

1
Бившият председател на ДАНС коментира темата за сливането на службите
Бившият председател на ДАНС коментира темата за сливането на службите Снимка: bTV

Бившият председател на ДАНС коментира темата за сливането на службите

Виждаме една борба за власт, едно инфантилно политическо поведение. Така бившият председател на ДАНС и бивш вътрешен министър Цветлин Йовчев коментира темата за сливането на службите в предаването „120 минути“ по bTV.

Това е един изключително вреден и опасен процес за България като цяло. За мен лично е абсолютно необяснимо това поведение. От една страна, като че ли, не харесваме президента и ще отнемем от него правомощия. Ако утре президентът е друг? Какво правим, ако конфигурацията в парламента се смени? От друга страна пък виждаме, че има една остра опозиция от страна на президента, който отказва да свика КСНС по някакви си негови подбуди. Става нещо като детинска игра – инфантилно политическо поведение“, поясни той.

Бившият председател на ДАНС е категоричен, че процесите за проникване и влияние на руските служби в България са отпаднали в началото на 2000 г. Според него нашите служби нямат проблем с руско проникване. "Хората, които са работили в старата система, вече ги няма, но „винаги може да се случи инцидентно руските служби да проникнат“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари