Цвети Стоянова оцеля по чудо в катастрофа

0
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и журналистката Елизабет Методиева са пострадали при инцидент на столичен булевард
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и журналистката Елизабет Методиева са пострадали при инцидент на столичен булевард Снимка: БГНЕС

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и журналистката Елизабет Методиева са пострадали при инцидент на столичен булевард

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на титлата Miss Top of the World и понастоящем журналистка Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София.

Инцидентът е станал в петък вечер, 28 април на оживено кръстовище в столицата, а за него разказа журналистката. Двете със Стоянова пътували към Студентски град след концерт на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" в "Мусагеница", съобщи bTV.

Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в "Пирогов".

„Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета", разказа Методиева. „Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми...", добави журналистката.

„Цвети беше откарана в „Пирогов“, вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница, добави Методиева, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова многократно е споделяла, че живее втори живот след инцидента, след който оцеля по чудо. Красавицата беше на косъм от смъртта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари