Я виж, виж Фики е слушал и гледал от теб

0
Цвети Радойчева: Не нападам Фики, просто изразявам мнението си!
Цвети Радойчева: Не нападам Фики, просто изразявам мнението си!

Поп певицата Цвети Радойчева се оплака, че  жълтите медии спрягат измислена война между нея и Фики!

Тя заяви категорично, че не го напада, а просто изразява мнението си!

Ето и какво и самото изявление на Цвети Радойчева:

По повод нашумелия въпрос около маята песен  “This is Love”  и измислиците на повечето жълти медии, че нападам Фики Стораро – Не го нападам и не казвам, че е откраднал песента си” Is this Love”  от моята,защото кражба на песен означава да вземеш едно към едно  мелодия и хармония от друга!

Просто твърдя, че е взаимствал от мен, като е взел основната идея песента му да бъде изпята на английски език, да има повтаряемост на основната фраза „Is this Love”, а  за изработката на видеото си също не е имал голямо въображение, тъй като е снимано както и моето в гората! За песента на Фики разбрах от мои приятели музиканти, които започнаха да ми я пращат като линк в началото на месеца.

Те самите ми пишеха: ”Я виж, виж Фики е слушал и гледал от теб”!

По това време започнаха и покани към мен от телевизионни предавания, в които искат моето мнение по въпроса, тъй като и те намират общо между ”This is Love“ и ”Is this Love” на Фики!

Моята песен “This Is Love” излезе още преди лятото! Tя е авторска и по нея  работи екип от професионални музиканти! Музиката е на Вели Чаушев, текст Михаил Ненов, аранжимент Алекс Нушев и идеята беше да участваме с нея на конкурса Евровизия, но нямахме тази възможност, тъй като БНТ изпрати еднолично Поли Генова. Независимо това й направихме видео и тя се завъртя успешно не само по българските музикални телевизии, но и към нея беше проявен интерес и от най-гледаната молдовска и хърватска музикална ТВ!

В  България има много талантливи музиканти и певци, които въпреки многото пречки продължават да намират смисъл в това да създават авторска музика и качествени проекти и съветвам всеки да прави музика, която отговаря на него самия като същност, като творец и чрез нея да изразява себе си и да стига до публиката, а не да взаимства от където му падне!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари