Цветеслава Гълъбова: Омерзена съм от ПРОСТОнаско и това, което видях!

5
След 12 години опростачване, наглост, арогантност и войнстващ примитивизъм ПРОСТО не искам повече да ми се случва
След 12 години опростачване, наглост, арогантност и войнстващ примитивизъм ПРОСТО не искам повече да ми се случва

Аз съм ПРОСТО Цветеслава - данъкоплатец и електорална единица. И като такава ме е срам, омерзена съм от ПРОСТОнаско и това, които видях. Няма да го коментирам като професионалист.

След 12 години опростачване, наглост, арогантност и войнстващ примитивизъм ПРОСТО не искам повече да ми се случва.

Ясно ми е, че когато си израснал в такава обществена среда и нямаш съществен житейски и професионален опит и ти се стовари власт и слава на главата, ако нямаш, а това е видно, стабилни вътрешни устои, ПРОСТО личностовите дефицити изплуват на повърхността като мазни петна. И тогава ПРОСТО подаваш оставка още на другия ден, изтриваш си профилите в мрежите и се скриваш някъде за дълго време - да четеш, учиш и работиш върху себе си. В живота и в университета държим изпити. Има една малка, но понякога болезнена разлика. В университета първо учиш, после те изпитват. Е, в живота е обратното.

ПРОСТО е.

Цветеслава Гълъбова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари