Цветанов уби всички надежди на полицаите

0

Добро утро на всички служители на МВР!

До като си пиете кафето на работното място или просто си почивате някъде там със семейството, моля обърнете внимание на така незначителния проблем в МВР.

Как да се стимулира новоназначен служител в МВР, след като с постъпването си на работа тръгва по трънливия път в борбата с престъпността и неправдите в държавата ни, същата тази държава така устремено стимулира служителите си?!

Гражданите питат: "Защо мрънкате бе, дами и господа служители в МВР? От какво сте недоволни? Защо в МВР има липса на качествен кадрови състав? Какъв е стимулът и перспективата за работа в МВР?"

Вижте какъв урок получава един служител на МВР само седмица след като постъпил на работа и е получил така мечтаната униформа!

Цветан Цветанов заяви в предаването „Още от деня”, че исканията на служителите на МВР за увеличение на парите в системата са основателни, но НЕ СА ГОТОВИ да увеличат заплатите на полицаите.

Той коментира и исканата оставка на председателя на НС Димитър Главчев от БСП: „Нямаше основание да се поиска оставката на Димитър Главчев. Имало е решение за излизане от парламента. БСП търсят начин как да се държат на вълната на президентските избори. След като са се събрали, трябва нещо да решат. Решиха да поискат оставката на Главчев”.

На въпрос върху какво ще работят народните представители тези дни, Цветанов отговори: "Ще се гледа Закона за концесията на първо четене в НС, ще се гледа законопроекта, който внесоха от БСП за жестономичния език, ще имаме доклад на омбусмана за 2016, ще има доклад от Комисията за защита на личните данни. Законът за движение по пътищата ще гледаме във вътрешната комисия. Връщаме се на нивата от преди 2-3 години по отношение на жертвите на пътищата, затова законът трябва да се промени”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари