Цветанов хлъзна Лилето по пързалката

1
Гледах два дни сагата Боршош - Павлова и си мислех, кога точно ще се намеси бащицата
Гледах два дни сагата Боршош - Павлова и си мислех, кога точно ще се намеси бащицата Снимка: БГНЕС

"В Дъжавата на Безобразията!

Гледах два дни сагата Боршош - Павлова и си мислех, кога точно ще се намеси бащицата. Няма как да остави скандала да се разраства, двамата му най-верни ръжена в схемата да усвоим едни средства, да си пишат във Фейсбук, кой колко е откраднал и кой, кого карал да краде.
Такъв филм при бащицата няма, при него нищо не липсва и никой не краде. Той го е измислил, всичко се усвоява и прави всичко за хората, защото като него никой друг не може.

Не вярвате нали, но надали знаете, че Боршош е човека направил кампанията за кмет на Бойко. Надали знаете, че Боршош беше човека, който беше гласен за зам.председател на Герб. Помните ли, този същият Боршош беше зам.председател на СДС от квотата на хубавото Наде, сега назначена за посланик в Турция.

Знаете ли, че Боршош е минал и през вестници Новинар и Всеки ден, може и да не знаете, но определено може да сте видяли кой кумуваше на Бареков, докато беше все още журналист в БТВ, сега ще си кажете какво от това, е точно така, само че има една малка подробност...
Бившата жена на Боршош все още е шеф в БТВ, а къде се помещава БТВ и какви наеми плаща, все още между фирмена тайна между НДК и БТВ.
В публичното пространство много се пишеше, че Боршош бил протеже на Бъчварова, но сега като се замисля, нищо чудно и тя да се окаже, човек на Боршош. Така че нищо чудно, че бащицата скочи да гаси пожара шумно в типичен негов стил, понеже обвързаността на много хора по веригата НДК, може да запали пожара в Държавата.

За Лилето Павлова ли, какво ще кажа?
Тя е от по - после в схемата и май все още не осъзнава факта, че кръга на Цветанов я хлъзнаха по пързалката с това да посочи за баш виновник в краденето Боршош и компания.

Дали от цялата сага ще има отстрелян, разследван, обвинен - надали все пак липсват едни девет милиона лева само.
Затова купете си билет на първият за нещо в НДК, който билет ще ви продаде пак частна компания свързана с Боршош, защото парите в България трябва да се усвояват само и единствено с благословията на бащицата".

Автор: Атанас Калев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари