Цвета Караянчева: Президентът Румен Радев се заяжда с нас, защото е недоволен

0
Непрекъснато повтаря как сме били на дъното. За няколко години не изтъкна нито един позитив
Непрекъснато повтаря как сме били на дъното. За няколко години не изтъкна нито един позитив

Презиндетът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия и затова непрекъснато се заяжда с нас и създава напрежение между институциите.

"Непрекъснато повтаря как сме били на дъното. За няколко години не изтъкна нито един позитив. В чужбина обаче говори по друг начин – за високия икономически растеж на страната и дори кани инвеститори. Ако някой иска да бъде министър-председател, трябва да си направи партия, да изгради структури, да обиколи страната и да убеди хората."

Това каза председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева пред над 250 младежи от цялата страна по време на 12-ия Летен университет на младежката структура на ГЕРБ, който се провежда във Варна.

Цвета Караянчева коментира, че не подобава на най-голямата опозиционна партия в България да отсъства няколко месеца от парламентарния живот. „Обещаваха ни сериозна законодателна дейност, все още я чакаме“, отбеляза тя и попита къде е отишла Елена Йончева, която преди европейските избори беше изключително активна и обикаляше институциите с папки. „Йончева се скри, но на оклеветените хора и институции извинения не бяха поднесени“, напомни председателят на Народното събрание. Тя сподели очакванията си предизборната кампания да бъде пълна с черен пиар и посъветва младите хора да не се поддават на провокациите на опозицията.

Караянчева обсъди с младите хора развитието на регионите и ролята на успешното местно самоуправление за стабилността на страната. „Нашите политически опоненти колкото и да говорят, че не ставаме – делата ни казват друго. За 10 години направихме неща, които никой друг пред нас не беше успял. Нашите кметова са най-успешните в страната, а правителството ни и премиерът Борисов имат международен авторитет и осигуряват стабилност в странта. Така се създават перспективи за положителна промяна на живота на хората“, подчерта председателят на българския парламент.

Към младежите от ГЕРБ Цвета Караянчева се обърна с думите: „Правете политика със сърце. Ние не сме политици, за да се видим по телевизията, а за да помагаме на хората, ние работим за тях. Гражданите очакват от нас решения и ние с делата си трябва да се борим за тяхното доверие не един месец, а непрекъснато“, каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари