Цигански барон изпраща щерка си абитуриентка с рокля на Бионсе!

4
Момичето е първата в цялата рода,  която успешно завършила средно образование /снимката е илюстративна/
Момичето е първата в цялата рода, която успешно завършила средно образование /снимката е илюстративна/

Цигански барон от Горна Оряховица изпраща дъщеря си на абитуриентски бал с рокля чак от Париж.

По случай успешното дипломиране на момичето с успех малко над 4,50 семейството решило да й направи невиждан бал, пише "Монитор".

Още повече, че тя била първа в цялата рода, която успешно завършила средно образование, преди да бъде продадена и да се омъжи. За да изглежда мургавата абитуриентка ослепително, фамилията се вдигнала на самолета и отишла чак в Париж.

Там вместо да се наслаждава на Айфеловата кула, Версай или другите културно-исторически забележителности, ромската фамилия два дни обикаля лъскавите магазини.

Накрая момата и родата се спрели ослепителна рокля на известен френски дизайнер, струваща ни повече, ни по-малко от 3000 евро. Според продавачките роклята била уникална с това, че била правена за самата Бионсе.

Цената изобщо не била проблем за бащата на абитуриентката, който направо шашнал продавачките в бутика, като извадил от джоба на якето си дебела пачка с евро, привързана с ластик и започнал да отброява банкнотите кеш пред смаяните им погледи.

Единственото, за което таткото държал да получи уверение, било, че роклята е уникат и няма опасност друго момиче да се появи с такава на абитуриентския бал на щерка му.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари