Мартина Петрова е най-зле изглеждащата абитуриентка

2

Танцьорката и модел Мартина Петрова за пореден път стана обект на подигравки заради външния си вид.

„Абитуриенти, не правете така!“ Под това мото бе избрана най-зле изглеждащата баладжийка в популярна Фейсбук група, където са подбрани наистина ужасяващи снимки. Разголени рокли, потресаващ грим, прически във формата на буреносен облак и прочие модни недоразумения покрай абитуриентските балове се колекционират в социалната мрежа. Измежду всички тях „овациите“ обра една станала печално известна моделка – Мартина Петрова, пише „Галерия“.

На мъжката аудитория Мартина може да е позната от еротичното списание Плейбой, където бе избрана за корица на месец декември. Малко по-късно Петрова, която се изявява и като ивент мениджър в столичен клуб, бе поканена в предаването на Милен Цветков по Нова. В типичния си безпардонен стил тв водещият не й спести упреци и тънки подигравки заради начина, по който изглежда.

Без грим си уникална, ама сега?!? Не мога да те позная, все едно влиза някаква… де да знам…“, онемя Цветков.

На своя бал преди няколко години Мартина Петрова се е появила в сребриста рокля, бухнала коса с екстеншъни, един тон грим и изкуствени мигли. Класика! Всъщност „рокля“ е силно казано – Мартина е по-скоро по бельо, с ръкави и ботуши-жартиер.

Коментарите под снимките на Петрова, по-известна като Мис Пиги или Буцата заради наднорменото тегло, ще ви ги спестим. По-любопитното в случая е друго. Говори се, че като танцьорка по дискотеките Мартина взима по 50 лева хонорар, а срещу още 300 лв. предлага и други услуги.

В светските среди се шушука, че много скандални видео клипове на Мартина, направени в домашна обстановка, се разменят между телефоните на столични тарикати. На клиповете Мартина показвала какво умее да прави срещу 300 лв.

Дали има истина в тези слухове, или не, оставяме на читателя да реши. Фактите обаче говорят – и тази година абитуриентите ни не бяха по-различни. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари