Цигани правят "природни бедствия" в Русе

2
Циганите са станали толкова изобретателни, че видни актьори от Русенския театър може да им завидят
Циганите са станали толкова изобретателни, че видни актьори от Русенския театър може да им завидят

Търсенето на жилища под наем в Русе, където имат обхват румънските мобилни оператори постоянно расте.

“Дават по 500 лева месечен наем за гарсониера, която е близо до Дунав”, обясни брокер на недвижими имоти в Русе.

Неустоимата оферта се предлагала само от млади циганки с мюсюлманки произход, които са известни с нашумелите телефонни измами. Но тук схемата е малко по-различна и обект на измамите не са българските пенсионери, а ергени зажадняли за женска плът.  Хитрите циганки владеят турски език и си пишат с турски ергени в сайтове за запознанства.

Лъжели ги, че са румънски девойки, защото нашенските труженички вече натрупали лоша слава в интернет. Твърдели, че учели турски уж от интерес към културата на Истанбул. Нарочно се обаждали от румънски мобилни мрежи.

После по джиесема от Русе хитрите нашенки разигравали влюбване и заминаване за Турция, което все отлагали заради парични проблеми - или майките им се разболяват и трябват пари за операции, или пък стават жертва на "природни бедствия". Влюбените ергените им пращали куп пари в евро.

Циганите са станали толкова изобретателни, че видни актьори от Русенския театър може да им завидят.

Вземайки едно жилище под наем, те махали всички мебели и го превръщали в снимачна площадка. В стремежа си да създадат трогателна и състрадателна гледка, те правели театър "на живо" по Skype, който е режисиран със сценарий за "природния бедствия". Това било успешен начин да излъжат заможните ергени, в каква обстановка и колко лошо живеят. 

Циганските артисти използвали вентилатори за пресъздаване на вятър, клатели камерата за да имитират земетресение от "Вранча" и дори правели дъжд. Съчетавайки това с необуздан рев и скубане на коси, те правели по-успешни продукции дори от нашумелия сериал "Малката булка". А когато искали да заблудят наивните ергени, че са на летище Отопени включвали шумна прахосмукачка.

Схемата работела доста успешно и циганите се хвалят, че изкарват по 8 000 лева на месец от наивните ергени в интернет.

Но негативните последици остават за собственика на жилището, което е използвано за правенето на "природни бедствия", защото след това то определено се нуждае от ремонт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари