Царството на пешките

0
Целта на Борисов и „патриотичната триада“ е изпълнена
Целта на Борисов и „патриотичната триада“ е изпълнена

"Удобни „пешки“ се подменят с други и в третия кабинет на Борисов.

Без значение дали са квалифицирани и подходящи за поста. Важното е да са нови и изпълнителни, та хем тълпата да е доволна от кръвнината за 17-те живота край Своге, хем на „капитана“ да се уйдиса с кадри – „наши момчета“.

Трупалият 9 г. опит в транспортното министерство Московски стана безполезен за Борисов като министър заради семейната му трагедия. И без много да му мисли премиерът отстреля почернения баща, ама не заради министерските му гафове, а заради… „Своге“.

Вътрешният министър Радев две години не спря да плещи врели-некипели за намаляващата престъпност и ПТП-та на фона на нарастващи убийства, обири и смърт по пътищата. От глупотевините му се ядоса и Борисов, и отстреля и него… заради „Своге“. Гербаджии и патриоти изкараха арсенал с аргументи в защита на Нанков, но…Тези министри са невинни, обяви Борисов и гордо се похвали колко високо е оценена работата им. Какъв цинизъм! Невинни, полезни и морални!

Въпреки това са наказани пак да търкат депутатските банки, поемайки политическата отговорност на премиер, който доведе държавата до разруха.Отново хора с оскъден професионален и политически опит ще поемат ключови министерства. Регионалното, което управлява евромилиарди, се поверява на неизвестна депутатка от ГЕРБ, изпълнявала ролята на бутон за гласуване. Името й се завъртя около корупционен скандал в „Козлодуй“.

Зам. икономически министър сяда в стола на Московски. За главсека на МВР се носят слухове за мутренско минало. По негово време се случиха най-страшното битово убийство, отвличане за откуп и поредица поръчкови разстрели.В най-добрия случай коефициентът на полезно действие от рокадите ще е нулев.

Но целта на Борисов и управляващата „патриотична триада“ е изпълнена. Ще оцелеят."

Ростислава Иванова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари