Трима души пострадаха при катастрофа на пътя Разград - Русе

2
Според очевидци участъкът, в който е станал инцидента, е бил заледен и опасен
Според очевидци участъкът, в който е станал инцидента, е бил заледен и опасен

Инцидентът е станал снощи около 22 ч.

Трима души пострадаха при катастрофа на главния път Разград - Русе в района на Дервента.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 22:45 часа снощи на телефон 112, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Пътувайки от Варна за Русе, водачът на лек автомобил "Мерцедес С43" губи контрол на дясна крива с надлъжен наклон и се блъска челно в предната лява част на насрещно движещия се "Мерцедес Вито", управляван от 18-годишен от село Топчии. 30-годишният шофьор и 37-годишният му спътник от Варна са откарани в МБАЛ - Разград и настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лечение, с опасност за живота заради наранявания на бял дроб и счупени прешлени.

18-годишният шофьор от Топчии е с охлузни рани на крака и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Според очевидци участъкът, в който е станал инцидента, е бил заледен и опасен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари